Toen de oprichters van Radio Atlantis in 1980 van start gingen met de Bossche zender, hadden zij nooit kunnen bedenken dat Atlantis, ruim 40 jaar later, zou uitgroeien tot een allround modern reclamebureau met honderden vaste klanten. Waar de populaire en bekende radiozender zijn laatste uitzendingen had in 2015, maakt het mediabedrijf jaarlijks een grote groei door.

In 2007 werd het reclamebedrijf Atlantis Media & Management opgericht door Henderik de Leeuw. Het bureau verkocht landelijke en regionale radioreclame en organiseerde evenementen in België en Nederland. Henderik de Leeuw is sinds 1988 actief in de mediawereld. Zo beheerde hij Radio Atlantis en was naast activiteiten bij lokale en regionale publieke en commerciële omroepen, ook werkzaam bij televisiezenders en een landelijke uitgever.

Anno 2021 richt het bedrijf zich op regionale marketing en communicatie, met als kennisgebieden Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Breda, maar buiten Noord-Brabant biedt het ook concepten aan voor verschillende branches. Door het internationale inkoop netwerk van het reclamebureau, levert Atlantis met scherpe prijzen drukwerk, relatiegeschenken, bedrijfskleding en vele sign producten. Onze slogan;  ’Alles met uw logo’, zegt genoeg, of het nu om kleding, briefpapier, reclameborden of digitale marketing gaat, wij produceren alles met de identiteit van uw bedrijf.

Tegenwoordig is Atlantis een echt familiebedrijf, want zowel Leon, als Fenny de Leeuw werken al jaren in het bedrijf. Fenny als hoofdontwerper en Leon die verschillende activiteiten verzorgt, zoals sales, HR en logistiek. Bijgestaan door een team van diverse specialisten is de kwaliteit en service altijd gewaarborgd.

Met al deze kennis en goede partnerships is Atlantis Media dé specialist in lokale en regionale reclame concepten, waarbij een objectief advies de markt een hoog rendement geeft, zowel financieel als qua resultaat. Met onze specialiteiten; design, media, marketing en communicatie, drukwerk, belettering en bedrijfskleding,  produceren wij voor de klant een compleet eindproduct.

 

Lees hier meer over design, drukwerk en service ...