Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Atlantis geeft niet op

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op woensdag 7 oktober 2015 om 11:33

Den Bosch - 4 oktober 2015 - Ondanks de voorkeur van de Burgemeester en Wethouder om RTV Dieze naar voren te schuiven als nieuwe lokale omroep, behouden de overige omroepen hoop. Uit eindelijk is het het Commissariaat voor de Media die bepaald welke stichting de nieuwe lokale omroep wordt.

Volgens Henderik de Leeuw van Atlantis Lokaal houden de Burgemeester en Wethouder zich te veel vast aan het Progamma Bepalend Orgaan. Daarin zit een vertegenwoordiging vanuit verschillende lagen uit de Bossche samenleving. Goed om kunnen gaan met financiën, medewerkers hebben die een camera kunnen hanteren en het hebben van een goed programma. Dat zijn belangrijke criteria volgens de Leeuw. RTV Dieze wil bijvoorbeeld maar zes uur radio per dag maken, dit kan tegenwoordig niet meer.

De overige stichtingen zullen er in de komende periode alles aan doen om het Commissariaat als nog te overtuigen van haar kwaliteiten. Ze hebben nog tot 13 oktober, dan zal de gemeenteraad beslissen over het advies. Daarna is het Commissariaat aan de beurt om haar keuze bekend te maken.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie