Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

RTL haalt YouTube kijkcijferkanon StukTV binnen

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op vrijdag 26 februari 2016 om 13:05

Den Bosch – 26 februari 2016 - RTL haalt StukTV aan boord om nog betere content te ontwikkelen voor de nieuwe generatie kijkers. StukTV is hét online entertainmentkanaal van Nederland met meer dan een miljoen abonnees en 12 miljoen views per maand op YouTube. Door de samenwerking tussen beide partijen wordt RTL MCN in een klap het grootste Multi Channel Network van Nederland met ruim 70 miljoen views per maand.

Het populaire kanaal StukTV bestaat uit 3 vrienden: Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens. Zij maken op wekelijkse basis spraakmakende video’s waarin ze opdrachten uitvoeren die de kijkers hun toe sturen. In de samenwerking die 2 jaar duurt gaat RTL team StukTV StukTV ondersteunen op het gebied van formatontwikkeling, distributie, promotie, sales en de ontwikkeling van hun presentatie skills.

StukTV zegt over de samenwerking met RTL: “Wij zijn blij met de stap naar RTL. Dit geeft ons de kans om een breder publiek aan te spreken en onze persoonlijke skills verder te ontwikkelen. Er zal voor onze kijkers weinig veranderen behalve dat we ze blij kunnen maken met meer en betere content.”

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie