Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Keuze voor nieuwe publieke omroep laat op zich wachten

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op vrijdag 29 januari 2016 om 14:44

Den Bosch – 29 januari 2016 – De Bossche politiek is er al over uit, RTV Dieze moet Boschtion gaan opvolgen. Het Commissariaat voor de Media heeft haar keuze voorlopig nog niet bekend gemaakt

“Op dit moment zijn wij nog bezig met ons onderzoek naar de zorgvuldigheid van de procedure en het is lastig een exacte termijn aan te geven”, zo laat een woordvoerder weten. Dit heeft te maken met felle kritiek van de kandidaten die niet waren gekozen door de gemeente.

Volgens deze partijen heeft de gemeente Den Bosch niet goed duidelijk gemaakt waar ze op getoetst werden. Deze criteria zagen ze pas toen de beslissing al op RTV was gevallen.  De afvallers worden deels gesteund door een vertegenwoordiger van de OLON (Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland)

Ook Atlantis Lokaal heeft inmiddels bezwaar aangetekend bij het Commissariaat. Het CvdM neemt deze kritiek op het onderzoek serieus. Volgens Atlantis heeft de gemeente in de procedure niet correct gehandeld. Deze gang van zaken worden nu ook onderzocht door het CvdM.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie