Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Familie Blokker verkoopt winkelketen aan directeur

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op maandag 1 april 2019 om 14:52

Den Bosch – 1 april 2019 - De winkels Blokker, Holding, Marskramer en Big Bazaar worden overgenomen door de directeur van blokker, Michiel Witteveen. Ook krijgt hij een bedrag van blokker mee. Hoeveel dit is wordt niet bekend gemaakt.

De nieuwe eigenaar heeft al verteld dat hij bereid is om investeringen te doen in de winkels. Hij moet er voor zorgen dat de winkels weer succesvol worden en winst maken. De bedrijven leden afgelopen jaren alleen maar verlies. Blokker kwam vorig jaar maar liefst 344 miljoen euro te kort.

De winkelketens samen hebben 474 eigen winkels in Nederland, 77 franchisers in Nederland en 139 winkels in België en Luxemburg.

Intertoys, Xenos en Leen Bakker
De familie Blokker heeft al eerdere bedrijven verkocht. Dat waren de Intertoys, Xenos en Leen bakker. Dit omdat ze zich alleen maar wilde bezighouden met de hoofdketen Blokker. Nu heeft de familie toch besloten om ook de blokker te verkopen. Eerder dit jaar werd ook al bekend gemaakt dat de Intertoys het niet meer bij kon houden en een faillissement moest aanvragen. Onder leiding van het Portugese Swan maakte de keten toch een doorstart.

Het is nog de vraag of de pas verkochte ketens het allemaal kunnen volhouden.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie