Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Nieuwe serre met ‘open dak’ bij hotel Central in Den Bosch

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op vrijdag 8 februari 2019 om 13:52

Den Bosch – 8 februari 2019 - Golden Tulip hotel Central aan de Bossche Markt krijgt een nieuwe serre. Het bouwwerk uit 1987 gaat plaats maken voor een nieuw ontwerp van architect Ivo van den Thillart (Buro Kade). Het gaat om een ‘eigentijdse interpretatie van de smeedijzeren luifel met glazen lessenaarsdak uit 1900, passend bij de gepleisterde lijstgevel’, schrijft Brabants dagblad.

Voor de serre zijn speciale smeedijzeren spanten en hekwerken ontworpen. De de serre krijgt een bijzondere raamconstructie. Deze bestaat uit verticale schuiframen (drie meter breed) die ervoor zorgen dat de gevel van de serre straks geheel te openen is. De plint zal bestaan uit geprofileerd Belgisch hardsteen.

Naast de serre worden de luifel en draaideur vervangen. Het is de bedoeling dat de bouw midden juni begint en op 19 juli is voltooid. Tijdens de werkzaamheden is de brasserie geopend.

Volgens het Brabants dagblad is de vernieuwde serre onderdeel van de grootschalige metamorfose van Central waar eind volgend jaar alle 250 kamers moeten zijn gerenoveerd.

Bron: bd.nl

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Eemweg 1
5215 HM 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie