Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

SpotX brengt broadcasters en publishers samen in inkooploket voor video bumper ads

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op donderdag 11 oktober 2018 om 13:16

Den Bosch - 11 oktober 2018 - SpotX, onderdeel van RTL, stelt dat alle grote aanbieders van videocontent bij SPOT6 zijn aangesloten, waaronder Ster. Het nieuwe platform is opgezet in samenwerking met Nederlandse publishers en broadcasters om via één kanaal premium inventory van bumper ads (6 sec ads) tegelijkertijd in te kopen bij alle publishers en broadcasters.

Niet ontbreken
Nederland is het eerste land waar programmatic-inkoop van bumper ads op deze wijze wordt aangeboden. 'Reclame op maat is de toekomst van advertising en daar mogen deze non-skippable videoadvertenties van zes seconden niet in ontbreken. Door deel te nemen aan het SPOT6-initiatief willen wij het voor adverteerders en mediabureaus zo gemakkelijk mogelijk maken om ook deze ads bij ons in te kopen’, zegt Niels Stam, teammanager digital bij Ster.

SpotX zegt met het initiatief tegemoet te komen aan de wens van adverteerders en mediabureaus naar meer inkoopgemak. Afgelopen jaar is de vraag naar korte videoads enorm gegroeid, met name doordat er steeds meer video op mobiele apparaten worden gekeken. Vanwege het sterk versnipperde bumper ad-aanbod zijn adverteerders en buyers hier relatief veel tijd aan kwijt

Tijdsbesparing
Govaert Plesman van IPG Mediabrands, kon achter de schermen al wat proefdraaien met SPOT6, Zijn ervaring is dat een flinke tijdsbesparing mogelijk is doordat alle bumper ad inventory in Nederland nu op een plek wordt aangeboden.

Bron: adformatie.nl

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Eemweg 1
5215 HM 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie