Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Doorstart voor Lil.nl

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op dinsdag 2 oktober 2018 om 15:07

Den Bosch - 2 oktober 2018 - Een faillissement betekent voor veel bedrijven het einde, maar het lijkt erop dat Lil.nl toch een nieuwe kans krijgt. Lil.nl, waaronder ook Designwonen.com, ging in april failliet. Een maand later nam Diek Invest de failliete boedel over. Weer een maand later verkocht Diek de helft hiervan, Designwonen.nl, aan Experieur.

Lil.nl was lange tijd een van de snelst groeiende woonwebwinkels van ons land. De omzet liet een stijgende lijn zien, maar uit een uitzending van Radar bleek dat de organisatie niet zonder problemen was. Niet lang na de uitzending viel zelfs het doek voor de online gigant.

De Groningse investeringsmaatschappij Diek Invest, onderdeel van de OVM | Group, en ondernemer Sebastian Bakker zagen nog voldoende kansen voor het bedrijf en besloten de webshop van de curator te kopen.

Om de webshop weer succesvol te maken, werden alle onderdelen afgestoten die niets met de webwinkel hadden te maken. Via Onlineveilingmeester.nl werden onder meer de kantoorinrichting en de artikelen uit de showroom geveild. Vervolgens werd er gekozen voor een kleiner assortiment en kwam de focus vooral te liggen op het segment indoor living.

De afgeslankte versie was binnen enkele weken actief. Ook lag er weer voldoende voorraad om de omzet verder te laten stijgen. Wel werd er besloten om de afgeslankte versie van Lil.nl te verkopen. Dat lukte via WebshopOvername.nl. De nieuwe eigenaar is Hotels.nl-oprichter Kees Eldering.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Eemweg 1
5215 HM 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie