Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Stervoetbalster Lieke Martens in nieuwe pindakaas-commercial

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op donderdag 19 juli 2018 om 12:08

Den Bosch – 19 juli 2018 - Stervoetbalster en Oranjeleeuwin Lieke Martens (25) is de hoofdpersoon in de nieuwe reclamespot van Calvé pindakaas. Ze is de opvolgster van sporthelden als Evert van Benthem, Pieter van den Hoogenband en Robin van Persie, zo bericht het Algemeen Dagblad.

Ook nu weer is in de commercial een jonge sporter te zien die uitgroeit tot een topsporter. Voor de rol van de jonge Lieke kwam de 9-jarige Bobbie Kind uit de casting. Het reclamebureau was eigenlijk op zoek naar twee meisjes; één die op Lieke Martens lijkt en één goede voelbalster. Maar Bobbie bleek beide 'kwaliteiten' in zich te hebben.

Volgens Martens geeft de commercial precies weer hoe haar voetbalcarrière is verlopen.  ,,Ik speelde tot mijn zestiende tussens de jongens en er werd ook altijd 'jongens!' geroepen, nooit 'meisjes!'", aldus de 25-jarige voetbalster.

Martens, die sinds kort verkering heeft met sinds kort verkering heeft met de 26-jarige Ajax-reservekeeper Benjamin van Leer, veroverde vorig jaar met Oranje in eigen land de Europese titel. De linksbuiten werd uitgeroepen tot beste speelster van dat EK en daarna ook tot beste voetbalster van Europa én de wereld. Onlangs werd de FC Barcelona-speelster opgenomen in het sterrenteam van de Champions League van afgelopen seizoen.

Bron: ad.nl

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie