Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Deliveroo versoepelt regels: restaurants mogen eigen bezorgers inzetten

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op woensdag 13 juni 2018 om 13:22

Den Bosch - 13 juni 2018 - Restaurants mogen vanaf volgende maand hun eigen bezorgers inzetten om maaltijden te bezorgen via Deliveroo. De maaltijdbezorger hoopt hiermee het aantal aangesloten restaurants in Nederland met 50 procent te verhogen.

Het Britse bedrijf hoopt een nieuwe doelgroep aan te boren met deze dienstverlening. Op dit moment zijn 1500 restaurants aangesloten bij de maaltijdbezorgapp.

Restauranteigenaren die hun eigen bezorgers willen gebruiken voor Deliveroo-bestellingen, kunnen dat vanaf volgende maand doen via de dienst Marketplace+. De nieuwe functie is eerst alleen beschikbaar in Amsterdam, later volgen de andere dertien steden waar het bedrijf actief is.

Deliveroo denkt dat het bedrijf dankzij deze nieuwe dienst makkelijker kan uitbreiden naar andere steden. Marketplace+ is ook beschikbaar in andere landen zoals België, Australië en natuurlijk het thuisland het Verenigd Koninkrijk.

Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk verwacht het bedrijf zelfs 5000 extra restaurants te interesseren met Marketplace+. Dat meldt de Financial Times. Dit moet de concurrentiepositie van Deliveroo ten opzichte van UberEats en Just Eat versterken. In het thuisland heeft Deliveroo 15.000 aangesloten restaurants.

Mede-oprichter Will Shu: "Dit is de volgende stap in het plan om klanten zoveel mogelijk keuze te bieden. We willen onze dienstverlening verbeteren en meer restaurants aansluiten in diverse prijsklassen."

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie