Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Koningsnacht en –dag 2018!! Let’s Swing with the King!!

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op donderdag 26 april 2018 om 13:08

Den Bosch - 26 april 2018 - Bijna is het zover, Koningsnacht en -dag in hartje 's-Hertogenbosch. Er is veel en hard gewerkt door talloze vrijwilligers en ondernemers om er ook dit jaar weer een waar volksfeest van te maken. Een feest waar onze Koning en Koningin met recht trots op kunnen zijn.

Wij denken dat er een heel leuk programma is samengesteld met voor ieder wat wils!

Wat te denken van op Koningsnacht Roept U Maar in de Uilenburg. Doe verzoekjes tot u een ons weegt.. dansen gegarandeerd. Thomas Berge en zanger Kafke op de Parade. Nederlandstalige volksmuziek met daartussenin de geweldige show van Lijn7!! Gegarandeerd de boel op zijn kop.

Op Koningsdag is er meer dan genoeg keuze:

Erik de Gast ft Saxophonic, dance met heerlijke saxsolo's. Of misschien wel de beste Queen tribute van Europa. The Vipers uit Italië... en Faith! Daarnaast is er nog een George Michael tribute met Harrie van Grinsven op de Markt.

Met de Loco Loco Discoshow is ook de Parade gegarandeerd met lol en leut!! Sarah en Julia en de KidzDJ zijn daar voor de jeugd. Act on Demand een van de beste coverbands komt tussendoor en de gigantische knaller van een afsluiter is van de boys van Baby Blue, een van de TOP festivals acts van de afgelopen jaren.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven met een Tuin der Lustum voor de speciaalbiertjes, Kinderrommelmarkt en dansen in de Karrestraat met de huis DJ's!!

Kortom een groot feest!!!

Tot donderdag en vrijdag!! We gaan knallen!!

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie