Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Carnaval bij Atlantis Media

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op maandag 11 februari 2019 om 12:15

Den Bosch – 12 februari 2019 – In verband met carnaval is Atlantis Media maandag gesloten. Dinsdag is het kantoor weer bereikbaar en kunt u weer bij ons langs komen. De stad bruist van de activiteiten rondom carnaval.

Van de aankomst van Z.K.H. Prins Amadeiro XXV tot de begrafenis van Boer Knillis. Het is een feest dat al meer dan 550 jaar wordt gevierd in 's-Hertogenbosch en waar menig bezoeker van buiten de stad op af komt! De Oeteldonkse Club weet na al die jaren nog steeds de Oeteldonkse tradities in ere te houden en maakt van Oeteldonk een waar feestdorp met de bijbehorende Oeteldonkse evenementen. Kortom, een groot spektakel waar je zeker bij moet zijn.

Boer Knillis staat symbool voor de (vermeende) oprichter van Oeteldonk, maar kan ook als symbool voor de Oeteldonkse boer gezien worden. Getooid in een traditionele outfit (blauwe kiel, witte wanten, boerenpet) staat hij metershoog prominent te pronken op zijn sokkel op de Markt, pal voor het Zomerpaleis van de Prins. Op carnavalszondag wordt hij vroeg in de middag onthuld door de Prins in het bijzijn van duizenden uitzinnige Oeteldonkers.

Carnavalsmaandag is volgens vele Oeteldonkers hét hoogtepunt van carnaval. Dan wordt namelijk de Grote Optocht gehouden die door tienduizenden Oeteldonkers en velen van buiten Oeteldonk wordt bekeken. Zowel langs de route als thuis via live televisie trekt de optocht veel bekijks.

Atlantis Media wenst u een hele fijne carnaval en graag tot snel! 

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie