Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Duurzaamheid overbrengen in de media

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op woensdag 17 januari 2018 om 10:26

Den Bosch – 17 januari 2018 – Op vrijdag 19 januari organiseert De Wolven samen met Circl de inspiratiesessie “Circulaire successen in de media”, in het kader van “Week van de Circulaire Economie”. Er wordt tijdens deze sessie ingegaan op hoe je de juiste snaar raakt met communicatie en zo mensen aanzet tot duurzaam gedrag, de deelname is gratis.

Duurzaamheidsjournalist Evert Nieuwenhuis en klimaatpsycholoog Manu Busschots vertellen hoe je een duurzame boodschap het beste overbrengt in de media. Via mediakanalen positieve verhalen vertellen over duurzaamheid is een erg belangrijk aspect als het gaat om de verandering van het gedrag. Daarnaast is de communicatie cruciaal voor de zichtbaarheid van je bedrijf, merk of product.

De inspiratiesessie “Circulaire successen in de media” helpt bedrijven en organisaties met het onder de aandacht brengen van hun duurzame boodschap.

Er wordt onder andere een workshop gegeven over de psychologie achter het communiceren van een duurzame boodschap van Manu Busschots en Bianva van Walbeek. De nadruk ligt op het vormgeven van positieve verhalen om het publiek te verleiden tot duurzaam gedrag.

Evert Nieuwenhuis is journalist en columnist. Hij schrijft onder andere voor Vrij Nederland, de Volkskrant en De Correspondent. Evert is een expert op het gebied van duurzaamheid en economie. Hij in op de do’s en don’ts bij het vertellen van een duurzame boodschap aan de media. PR- en communicatiebureau De Wolven sluit hierop aan met tips en concrete handvatten om de positieve boodschap zichtbaar te maken.

Circl is het circulaire platform op de Amsterdamse Zuidas waar maatschappij en samenleving samen in beweging komen voor een erg duurzame wereld. Daarom staat de kennisdeling over de circulaire economie voorop. Er wordt gezocht naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen in de circulaire kennissessies. Circl is een initiatief van ABN Amro. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op: www.circl.nl.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie