Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Volgend jaar verwacht Samsung een opvouwbare smartphone uit te brengen

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op dinsdag 12 september 2017 om 12:39

Den Bosch – 12 september 2017 – Het elektronica bedrijf Samsung wil volgend jaar een opvouwbare smartphone op de markt brengen. Eigenlijk zou het bedrijf in 2017 al de opvouwbare smartphone publiceren, maar dit is uitgelopen. Samsung richt zich nu op volgend jaar.

Koh Dong-jin, leider van de smartphonebranche van Samsung, zegt dinsdag tegen de Korea Herald dat de opvouwbare smartphone op de planning staat. "We zullen een opvouwbaar apparaat lanceren als we er volledig klaar voor zijn, en zijn van plan om dat volgend jaar te doen", aldus Koh. De leider zegt dat er nog wat "technologische obstakels" zijn en dat hier nog aan gewerkt moet worden.

Er zijn al een lange tijd geruchten over het apparaat. Maar deze keer is het speciaal, want het is voor het eerst dat een leider van de smartphonebranche hier openbaar een uitspraak over doet. Volgens ZDNet zal de smartphone onder de Galaxy Note-lijn worden uitgebracht. Hoogstwaarschijnlijk wordt het product in de herfst gepresenteerd.

De Galaxy Note 8 verschijnt deze week. Dit is de nieuwste phablet van het bedrijf. Volgens Koh Dong-jin doet het apparaat het bijna 2 keer zo goed in de voorverkoop dan de vorige Galaxy Note. De Galaxy note 7 moest uiteindelijk werden teruggeroepen door brandgevaar. Dit kostte het bedrijf miljarden euro’s. Samsung hoopt het  deze keer beter te doen. 

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie