Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Geslaagd feestje op het Jeroen Bosch Dweilfestival

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op dinsdag 5 september 2017 om 15:58

Den Bosch – 5 september 2017 – Afgelopen zondag was er genoeg muziek te horen in de binnenstad van Den Bosch. Maar liefst 73 orkesten uit het hele land traden op. In het centrum waren twintig podia opgezet voor het festival en er kwamen ongeveer 15.000 bezoekers. Dit zorgde voor een goede sfeer en een zeer geslaagd festival.

Op het festival was genoeg te beleven. In de hele stad stonden podia opgesteld. De Feestbende uit Cromvoirt won het festival voor de tweede achtereenvolgende keer in de wedstrijdklasse.

Op het festival heerste een goede sfeer en de gezelligheid was voelbaar onder de mensen. Er viel voor iedereen wat te beleven en niemand was verveeld met de vele orkesten die zondag optraden. Er waren namelijk uiterst gevarieerde nummers te horen, bijvoorbeeld 'No Limit' van Two Unlimited, 'Sweet Caroline' van Neil Diamond, en 'Het kleine café aan de haven' van Vader Abraham. Dit zijn nog maar een paar van de vele orkesten die bekende nummers hebben gespeeld. 59 kapellen deden mee in de gezelligheidsklasse en 14 in de wedstrijdklasse.

Zowel de muzikanten als de bezoekers genoten van het evenement. Niemand stond tijdens de optredens stil. Zowel de deelnemers in de gezelligheidsklasse als de wedstrijdklasse waren erg enthousiast. Er werden bekende oude hits volop meegezongen en er was een bijzondere sfeer. De orkesten maken niet vaak mee dat de bezoekers zo spontaan meedoen en andersom.

Je kunt met gemak zeggen dat de 3e editie van het Jeroen Bosch Dweilfestival is geslaagd! De optredens waren ook erg goed. Het niveau lag erg hoog, aldus één van de vele bezoekers. 

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie