Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Giel Beelen vertrekt bij 3FM

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op woensdag 16 augustus 2017 om 15:54

Hilversum – 16 augustus 2017 - Radio-dj Giel Beelen (40) vertrekt bij 3FM. De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) maakte zijn vertrek vandaag bekend, tegelijk met de nieuwe programmering waarin hij niet meer voorkomt. Dit meldt het Brabants Dagblad vandaag op hun website.

,,Giel is al die jaren van onschatbare waarde geweest voor NPO 3FM, radio en het ontdekken van nieuw talent'', laat directeur NPO Radio Jurre Bosman weten. ,,Hij heeft heel veel radiomakers geïnspireerd. We gaan hem missen bij 3FM.'' Volgens een NPO-woordvoerder vertrekt Beelen in goed overleg.
Beelen stopte vorig jaar november al met de ochtendshow die hij 12 jaar presenteerde. ,,Uit eigen beweging''', verklaarde hij zijn besluit. Hij maakt nu nog het weekendprogramma On Stage, dat draait om livemuziek en nieuw talent. Wat Beelen na zijn vertrek bij 3FM gaat doen is vooralsnog onduidelijk. Hij was vanmiddag niet voor commentaar bereikbaar.

Het vertrek van Giel Beelen hing sinds gisteren al in de lucht toen duidelijk werd dat deejay Frank van der Lende tot zijn grote teleurstelling zijn dagelijkse middagshow bleek te zijn kwijtgeraakt. Hij blijft wel op 3FM. Van der Lende krijgt in elk geval een programma in het weekend.

Bron: Brabants Dagblad

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie