Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Nagellakactie Tijn, Youp en Wendy nu voorbij 7 ton

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op vrijdag 23 juni 2017 om 11:21

Den Bosch - 23 juni 2016 - De nagellakactie #lakdoor van Youp van 't Hek en Wendy van Dijk heeft in drie weken tijd meer dan 700.000 euro opgeleverd. De potjes nagellak kosten 10 per stuk.

De nagellakactie #lakdoor van Youp van 't Hek en Wendy van Dijk heeft in drie weken tijd meer dan 700.000 euro opgeleverd.

Ken je Tijn van Kolsteren nog? De ongeneeslijke zieke Tijn haalde eind december met zijn actie tweeënhalf miljoen op voor 3FM Serious Request en liet heel Nederland nagels lakken. De Brabantse Tijn komt opnieuw in actie om geld op te halen voor onderzoek naar hersenstamkanker, dit keer voor Stichting Semmy.

Zijn doel? Tijn wil minstens 1 miljoen euro ophalen, zodat de stichting een nieuwe behandelmethode naar Nederland kan halen. Voor de 6-jarige Tijn komt dit te laat, want hij kan niet meer beter worden. Tijn wil kinderen met dezelfde ziekte als hem een kans geven. Het streefbedrag van de actie is 1 miljoen euro, bedoeld voor de aanschaf van een robot om tot nu toe ongeneeslijk zieke kinderen met hersenstamkanker te behandelen.

Van 't Hek en Van Dijk hebben de handen ineengeslagen om ook geld op te halen ten behoeve van deze baanbrekende methode voor kinderen met hersenstamkanker. Zij doen dit door potjes nagellak te verkopen van de Tijn.

Eva Jinek
Hij haalde toen meer dan 2,5 miljoen euro op voor de behandeling van kinderen in Afrika met longontsteking. Nu hij zelf niet meer lang te leven heeft, wil hij nog één keer in actie komen voor kinderen die net als hij vechten tegen hersenstamkanker.

Van 't Hek raakte geroerd door de nagellakactie van Tijn en kwam in contact met Tijns oncoloog Dennis van Vuurden, nadat hij er een column aan had gewijd. Het tweetal was woensdagavond te gast bij Eva Jinek om over het initiatief te vertellen.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie