Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Isa Hoes doet mee aan nieuwe seizoen Het Perfecte Plaatje

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op vrijdag 16 juni 2017 om 10:30

Den Bosch - 16 juni 2017 - Isa Hoes, Gordon en Tygo Gernandt doen mee aan het tweede seizoen van het RTL-televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. Het vorige seizoen werd gewonnen door Humberto Tan.

INFORMATIE OVER HET PERFECTE PLAATJE
Normaal gesproken zien we Marco Borsato, Humberto Tan, Kim Feenstra, Winston Gerschtanowitz, Paulien Huizinga, Ruud Feltkamp en Heleen van Royen voornamelijk vóór de camera. In Het Perfecte Plaatje tonen ze hun kunsten áchter de camera. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten de strijd met elkaar aan en proberen ze hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen. Elke aflevering staan twee specialisaties centraal en daarmee komen de meest uiteenlopende aspecten uit het fotografievak aan bod.

De foto’s van de BN’ers worden beoordeeld door professionals uit het vak. William Rutten, die vele (inter)nationale sterren voor zijn lens heeft gehad, let vooral op de originaliteit, terwijl documentairefotografe Cynthia Boll kijkt of de foto een verhaal vertelt. De kandidaat die gedurende zeven weken het beste presteert in alle specialisaties van het vak, mag zich de winnaar van 'Het Perfecte Plaatje' noemen en wint een fotoreportage in National Geographic. Nu komt er een  tweede seizoen van Het perfecte plaatje. Isa Hoes, Gordon en Tygo Gernandt doen mee. Maar ook Roel van Velzen, Estelle Cruijff en YouTuber Giel de Winter doen dit jaar mee met Het Perfecte Plaatje, meldt RTL Boulevard donderdag.

Wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden, is nog helaas nog niet bekend.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie