Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Nederlandse meiden in de finale Eurovisiesongfestival

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op vrijdag 12 mei 2017 om 13:20

De Nederlandse meidengroep O'G3NE staat zaterdag in de finale van het Eurovisie Songfestival in het Oekraïense Kiev. De zussen Lisa, Shelley en Amy Vol voerden Nederland met de Power ballade Lights and Shadows langs de tweede halve finale van het Europese liedjesfestijn. O'G3NE kwalificeerde zich op basis van het oordeel van een vakjury en miljoenen televisiekijkers.

Rick Vol, de vader van OG3NE, is apetrots op zijn meiden. 'De meiden waren super en zeker vond ik, ze kwamen heel passievol en geëmotioneerd, maar toch gefocust over en de zang was gewoon super goed en er gaat van alles gebeuren,' vertelt hij aan een verslaggever van de Telegraaf.

Het is de vierde keer in de afgelopen vijf jaar dat Nederland de finale van het Eurovisie Songfestival haalt. Anouk (2013), The Common Linnets (2014) en vorig jaar Douwe Bob gingen de meiden van O'G3NE voor. De drie zussen Amy, Shelley en Lisa deden tien jaar geleden ook al mee aan het Junior Songfestival. Met het nummer Adem in, adem uit werden ze destijds elfde. Drie jaar geleden wonnen ze het talentenprogramma The Voice of Holland.

Dat de media het succes van OG3NE vergeleek met de finale plaats van Ajax, ging iets te ver, maar het goed gezongen maar matige nummer verdiende wel een finale plaats.

Bron foto: og3ne.com

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie