Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

De leukste Bevrijdingsfestivals in Nederland

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op donderdag 4 mei 2017 om 11:16

Den Bosch - 4 mei 2017 - Vrijdag 5 mei is het Bevrijdingsdag en dat wordt in het hele land weer gevierd met bevrijdingsfestivals. Hier zijn een aantal bevrijdingsfestivals die je kunt bezoeken. Ben jij er bij?

Leeuwarden
Tijdens Bevrijdingsfestival  Leeuwarden mag Twarres niet ontbreken. Ook DI-RECT en The Cool Quest komen langs. Het vindt plaats op het Oldehoofsterkerkhof. Maar dat is niet het enige ook is er Liberation Day en dat vindt plaats in Club Hemingway waar je deephouse, techno en house kunt luisteren.

Groningen
Bevrijdingsfestival Groningen. Tom Odell komt dit jaar exclusief naar Groningen, voor een spetterend optreden in het Stadspark. Hier kun je ook bands als Chef' Special vinden en de Groningse rapper Kraantje Pappie.

Vlissingen
Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen zijn diverse podia in binnenstad te vinden.  Hier kun je genieten van optredens van onder meer Lucas Hamming en SBMG. En je kunt Speeddaten met veteranen of een lekker vredes-ijsje eten. Mocht je toch iets anders willen dan is er I Love Beatz in de Timmerfabriek. The Godfather of Hardcore heeft een lijstje samengesteld met hardstyle-dj's en hardcore-aficionados, die speciaal voor Bevrijdingsdag komen draaien.

Amsterdam
Het Vrije Westen in het westerpark in Amsterdam en natuurlijk het Concert op de Amstel. Geheel in traditie wordt Bevrijdingsdag in Amsterdam afgesloten met het concert op de Amstel, waar Het Metropole Orkest samen met artiesten als Remy van Kesteren en Roel van Velzen een optreden verzorgen voor het publiek op de kade.  

Den Bosch
Natuurlijk is er in Den Bosch ook een feest namelijk het Bevrijdingsfestival Brabant wat plaatsvind op het terrein van de Pettelaarse Schans. HAEVN en My Baby staan in Den Bosch op het podium. Naast optredens zijn er ook dansworkshops en kunnen bezoekers aansluiten bij de Vrijheidslunch.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie