Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

10.520 euro bruto per maand voor nieuwe burgemeester van Den Bosch

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op woensdag 12 april 2017 om 11:18

Den Bosch - 12 april 2017 - Ruim tienduizend euro per maand ligt er klaar voor de opvolger van burgemeester Ton Rombouts van Den Bosch. Dit blijkt uit de vacature voor het ambt van burgemeester van onze hoofdstad die dinsdag is gepubliceerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Het bruto maandsalaris voor de toekomstige burgervader van de stad bedraagt 10.520 euro en 48 cent om precies te zijn.

Heb je interesse? Reageer dan voor 2 mei op de vacature. Je sollicitatie moet je richten aan Zijne Majesteit de Koning. En je brief stuur je aan de commissaris van de Koning van onze provincie. Vermeld op de enveloppe wel de woorden ‘Kabinet’ en ‘Vertrouwelijk’. En vergeet niet een recente pasfoto bij te voegen.

Wat veel Bosschenaren betreft wordt het overigens tijd dat een vrouw het hoogste ambt in Den Bosch gaat bekleden. Dit bleek eerder uit een enquête onder ruim zevenduizend inwoners van onze hoofdstad.

Ook willen ze een betrokken burgemeester die makkelijk in de omgang is én Den Bosch op de kaart gaat zetten bij ondernemers en investeerders. De nieuwe burgemeester zwaait vanaf 1 oktober de scepter over onze hoofdstad

Grootverdiener
Rombouts, die dit jaar na 21 jaar afscheid neemt als eerste burger van Den Bosch, is niet alleen lid van de Eerste Kamer (16.500 euro plus 8.100 euro onkosten). Zijn  meest lucratieve nevenfunctie is het voorzitterschap van E-Laad.nl, een club die voor laadpalen voor elektrische auto's zorgt: 27 duizend euro plus 2 duizend euro onkosten. Burgemeester Ton Rombouts van Den Bosch is de absolute grootverdiener onder de burgemeesters in Nederland.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie