Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Beyoncé invloedrijkste ster

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op woensdag 5 april 2017 om 14:16

Den Bosch - 5 april 2017 - Zangeres Beyoncé is de meest waardevolste ster op de sociale media. Elke post die zij plaatst heeft een commerciële waarde van maar liefst 1 miljoen dollar. Echter heeft ze niet de meeste volgers op social media.

Volgens Entertainment Weekly staat zij zelfs slechts op de 22e plek van de meest gevolgde sterren, echter stond ze bovenaan in de lijst waarin ook interacties, clicks en bereik meetelden. Dit onderzocht onderzoeksbureau D’Marie Analytic. Volgens een woordvoerder van het bureau bereikte Beyoncé haar status door de inhoud van haar posts. “Haar spaarzame primeurs van exclusieve content veroorzaken zo’n gekte onder haar publiek. In deze dagen, is minder echt meer’, Aldus de woordvoerder.

Beyoncé brak deze winter het Instagramrecord met de bekendmaking van haar tweede zwangerschap. De foto waarin ze haar tweeling aankondigde, werd bijna 11 miljoen keer geliked. Op haar negende huwelijksdag poste ze een klein stukje van de video die te zien is op het muziekplatform van haar man Jay Z. Deze werd bijna 6 miljoen keer bekeken.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie