Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Flinke uitbreiding voor Brabanthallen in Den Bosch

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op maandag 13 maart 2017 om 12:13

Den Bosch - 13 maart 2017 - De Brabanthallen in Den Bosch gaat uitbreiden. Op het middenterrein van ruim 7.000 vierkante meter wordt een lichtdoorlatend dak bevestigd waardoor een nieuwe hal ontstaat. De hal gaat dienstdoen als grote centrale entree.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch is dé concert-, beurs-, congres- en feestaccommodatie in Den Bosch. Al jaren bewijst de Brabanthallen 's-Hertogenbosch dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is met 44.000 m2 één van de grootste evenementenlocaties van Nederland. Dankzij de zes hallen en drie zalen kunt u hier grote en kleinere evenementen organiseren. Van beurs tot bedrijfsfeest, van concert tot presentatie en van sportevenement tot dance- event.

De uitbreiding is volgens Libéma, eigenaar van de Brabanthallen, mede een gevolg van het succes van Indoor Brabant. Het internationale paardensportevenement trekt ruim 70.000 bezoekers naar Den Bosch en maakt vanaf volgend jaar deel uit van de Rolex Grand Slam of showjumping. De nieuwe hoofdentree krijgt dan ook een naam die te maken heeft met het jaarlijkse evenement: de Gerrit-Jan Swinkels hal. Een eerbetoon aan de in 2015 overleden oud-voorzitter van Indoor Brabant.

De verbouwing start medio april. Het is de bedoeling dat de nieuwe entree eind september dit jaar in gebruik wordt genomen. Beurzen en evenementen die tijdens de verbouwing gepland staan, kunnen gewoon doorgaan.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie