Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Nieuw programma op SBS6

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op vrijdag 10 maart 2017 om 14:01

Den Bosch – 10 maart 2017 – Woensdagavond is de eerste aflevering van Ninja Warrior Nederland op TV geweest. Het programma draait om hindernissen en is overgewaaid vanaf het buitenland.

Internationaal zijn er maar slechts 10 deelnemers geslaagd om het parcours succesvol af te leggen. Deze deelnemers komen uit onder andere Japan, VS, Duitsland, Frankrijk, Engeland en China. Er doen in Nederland ruim 250 “Ninja’s”

Het programma gaat gepresenteerd worden door Dennis van der Geest en Kim-Lian van der Meij. Ook wist SBS Jack van Gelder te strikken om op zijn eigen welbekende manier sportcommentaar te leveren bij de prachtige beelden.

Eerst vindt er een eerste selectie plaats, vervolgens komen er twee halve finales met elk negen obstakels. In de finale moeten de overgebleven mannen en vrouwen twaalf hindernissen passeren. Als het de kandidaat lukt om op de rode knop de drukken, die zon 25 meter boven de grond is, dan is hij/zij de elfde “Ninja Warrior” in de wereld. De winnaar ontvangt ook een prijs van 25.000 euro.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie