Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Raad van Commissarissen TMG schorst CEO Van der Snoek

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op maandag 6 maart 2017 om 10:26

Den Bosch - 6 maart 2017 - Topman Geert-Jan van der Snoek, is samen met financieel directeur Epskamp met onmiddellijke ingang geschorst. Dit maakte TMG Bekend in een persbericht. Mediahuis en VP Exploitatie maakten ook bekend hun bod definitief door te zetten. Ze krijgen de steun van de raad van commissarissen. De raad van bestuur wilde ook met Talpa verder praten (concurrerende bieder), vandaar de schorsing.

'Dit besluit was naar het oordeel van de raad van commissarissen onvermijdelijk in verband met de belangen van TMG, haar onderneming en haar stakeholders, en meer in het bijzonder het bod van Mediahuis en VP Exploitatie en de daarmee beoogde toekomst voor TMG. De raad van commissarissen is intensief bij het proces rondom de aangekondigde openbare biedingen op TMG betrokken geweest en heeft zijn toezichtstaak vormgegeven al naar gelang de omstandigheden dit vereisten', aldus vermeld in het persbericht.

In de overeenstemming die bereikt is met Mediahuis en VP Exploitatie staat wel dat het mediabedrijf zelf blijft opereren. TMG behoudt zijn eigen identiteit en het hoofdkantoor blijft in Amsterdam, ook continueert TMG de eigen bestaande merken, zoals de Telegraaf. Ook behoudt de redactie van TMG hun onafhankelijkheid en hun rechten onder de redactiestatuten.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie