Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Einde carnaval 2017

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op woensdag 1 maart 2017 om 13:20

Den Bosch - 1 maart 2017 - Wat was 't weer een 'fijnfisje'. Maar aan alles komt een eind, zo ook aan carnaval. Den Bosch was woensdag 1 maart vroeg wakker om de rommel van carnaval op te ruimen. Eerst komen de mannen met de bladblazers, dan volgen de veegwagens en tot slot ruimen de 'prikkers' dat op wat nog achter is gebleven.

Om iets voor middernacht verscheen Prins Amadeiro XXV met Zijn Adjudant op de Markt om samen met de carnavalsvierders en muzikanten de verregende editie van 2017 af te sluiten. Er is weer genoeg gedronken en gehost voor een jaar. 

Carnaval is voorbij, maar Boer Knillis staat nog op zijn plek. Wel is hij geblindeerd in het donker achtergelaten door de carnavalsvierders. Het traditionele begraven van de 'oprichter van het durp Oeteldonk' verliep anders dan anders: er is besloten dat het te gevaarlijk is om de boer nog langer met een kraan van zijn sokkel te halen boven de mensenmassa. Pas woensdag zal Knillis echter van zijn sokkel op de Markt worden gehaald, als ook in de stad langzaam het normale leven weer terugkeert. 

En er niets anders meer rest dan verlangen. Verlangen naar carnaval 2018 onder het motto 'Oeteldonk, van Keinds af aon'. In 2018 valt het feest van 11 tot en met 13 februari 2018.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie