Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Talpa zet bod op TMG door

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op maandag 20 februari 2017 om 11:07

Den Bosch - 20 februari 2017 - Talpa, het investeringsbedrijf van John de Mol, geeft aan dat het het bod op TMG door zet. Dit werd maandag 20 februari bekend. Deze aankondiging volgde kort nadat het Mediahuis en VP Exploitatie hun overnamebod verhoogden.

Half december kwam VP Exploitatie en het Vlaamse Mediahuis met een bod van €5,25 per aandeel. Vervolgens ging Talpa daar overheen met €5,90. Afgelopen zondag kwam het Vlaamse bedrijf en de investeringsmaatschappij met een bod dat ook €5,90 bedroeg. Sinds de aankondiging van het bod, heeft Talpa inzage gekregen om een boekenonderzoek naar TMG uit te voeren.

"Talpa is voornemens om deze gesprekken voort te zetten, het boekenonderzoek zo spoedig mogelijk af te ronden en om in goed overleg met de raad van bestuur en de raad van commissarissen van TMG om tot een door hen ondersteund bod te komen", schrijft het bedrijf van John de Mol in een persverklaring.

Talpa en het Vlaamse Mediahuis/VP Exploitatie zijn al sinds begin van dit jaar in “strijd” om de aandelen van de Telegraaf Media Groep.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie