Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Guus Meeuwis stopt als coach bij The Voice

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op vrijdag 17 februari 2017 om 14:14

Den Bosch - 17 februari 2017 - Bij “Evers Staat Op” op Radio 538 geeft de zanger aan dat hij stopt met zijn werkzaamheden als coach bij The Voice. Dit was het eerste, en tevens het laatste seizoen als coach voor Guus Meeuwis.

“Als je het programma goed wil doen moet je er voor de volle 100 procent voor gaan, en dat gaat volgend jaar niet, omdat ik zelf veel dingen te doen heb” Aldus de 44-jarige Brabander, die 1 seizoen coach is geweest bij de talentenjacht op RTL 4.

Guus Meeuwis is van plan om met een nieuw album te komen, en een tour. Ook zijn stadionconcerten in Eindhoven komen er weer. Verder werd op de radio nog gevraagd of hij Nick en Simon zou opvolgen bij “De Vrienden van Amstel Live”, maar hier gaf hij geen antwoord op.  

Wie de opvolger van Guus Meeuwis wordt is nog onbekend, momenteel zijn Ali B,  Miss Montreal en Waylon ook coaches van het Tv-programma, wat vanavond haar finale uitzend. De overige kandidaten zijn Pleun Bierbooms, Thijs Pot, Isabel Provoost en Vinchenzo Tahapary. De Nederlandse talentenjacht, verzonnen door John de Mol, zendt sinds 17 september 2010 uit.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie