Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Kijkcijferrecord Jinek

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op woensdag 15 februari 2017 om 12:09

Den Bosch - 15 februari 2017 - Dinsdagavond heeft Eva Jinek met haar talkshow een record aantal kijkcijfers getrokken. Dik 1,4 miljoen mensen zagen Patricia Paay haar verhaal doen in de show van Jinek.

Waarschijnlijk zijn de kijkcijfers te danken aan het bezoek van Patricia Paay, die eenmalig haar verhaal hield nadat vorige week een seksvideo van haar was uitgelekt. De video ging viral en Patricia Paay kwam slecht in het nieuws.

Johan Langelaar, haar advocaat, zei eerder nog dat Paay niet wist dat ze gefilmd werd. Dit ontkende ze in de talkshow van Jinek. “Ja, ik wist dat het opgenomen was. Op dat moment vond ik dat goed. Je verwacht alleen niet dat zoiets gedeeld wordt”.

Twee weken geleden werd het oude record neergezet, 1,06 miljoen kijkers. Maar zoals bekend, is de een z’n dood, de ander z’n brood, gister had RTL Late Night wederom slechte kijkcijfers. Er keken slechts 468.000 mensen, en daarmee zetten ze de slechte lijn van de laatste weken door. Het best bekeken programma was het NOS Journaal, met 2,1 miljoen kijkers.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie