Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Mediahuis werft aandelen TMG

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op woensdag 8 februari 2017 om 10:48

Hilversum - 8 februari 2017 - De aandelen die verzekeraar Delta Lloyd heeft in TMG, kunnen overgenomen worden door het Vlaamse Mediahuis. Ze hebben een overeenkomst verworven met Delta Lloyd. Het belang van Delta Lloyd in de Telegraaf Media Groep, ongeveer 11 procent, mag het Mediahuis overnemen, mits er een officieel bod komt.

In eerdere berichten werd aangekondigd dat het Mediahuis, samen met VP Exploitatie, al €5,25 euro per aandeel over te hebben voor de Telegraaf Media Groep. John de Mol ging hier later al een keer overheen, met een bod van €5,90 per aandeel.

"Het blijft de intentie van Mediahuis en VP Exploitatie om in goed overleg met de raad van commissarissen en de raad van bestuur van TMG tot een door hen ondersteund bod te komen", aldus de bedrijven. Momenteel zijn de partijen nog in gesprek.

Het Mediahuis en VP Exploitatie, de investeerder, hebben woensdag bevestigd dat ze samen een openbaar bod uit gaan brengen op alle aandelen van TMG. Momenteel heeft VP Exploitatie al een belang van ruim 40% in TMG.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie