Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

De Super Bowl commercials van 2017

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op maandag 6 februari 2017 om 12:39

Den Bosch - 6 februari 2017 - Afgelopen nacht vond weer de Super Bowl plaats in Amerika, het grootste eendaags sportevenement van de wereld. Niet alleen de American Football wedstrijd staat dan in de spotlights, maar ook de commercials en het “Half-time optreden” komen veel in de aandacht.

Echter is het niet goedkoop om als bedrijf zijnde te adverteren tijdens de Super Bowl, wat ook wel logisch is, omdat er ruim 150 miljoen kijkers voor de buis zitten. In de VS alleen al. Plus de meest populaire commercials gaan vaak ook “viral” en zorgen online voor vele miljoenen vertoningen. De prijs voor zendtijd tijdens de Super Bowl bedraagt een slordige 5 miljoen dollar per dertig seconde.

Dit jaar waren er toch enkele omstreden commercials, met een politiek statement. Heel gewaagd, aangezien dat nog wel een dingetje sinds de aantreding van Trump als president van de VS. Het Amerikaanse biermerk Budweiser speelde hier ook op in.

De commercial ging over de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf, dit was opgericht door een Duitse immigrant die niet bepaald welkom was in de VS, doelend op het inreisverbod van Trump. Dit viel bij veel Trump-aanhangers niet in de smaak, en er werd een oproep gedaan op een boycot van het biermerk. 

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie