Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Jumbo beste reclame van 2016

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op vrijdag 27 januari 2017 om 13:16

Den Bosch - 27 januari 2017 - Na Albert Heijn, dat vorig jaar de beste commercial had, is het dit jaar concurrent Jumbo die er met de prijs vandoor gaat. “Helemaal Kerst met Jumbo” heeft de Ster Gouden Loeki 2016 gewonnen.

Dit werd donderdag 26 januari bekend gemaakt op TV. Het is de eerste keer dat Jumbo de publieksprijs voor leukste reclame wint. Frank Volmer, algemeen directeur van de Ster, overhandigde de prijs aan Alfred International. Alfred is een reclamebureau dat in 2007 is opgericht door Aad Kuijper, Marcel van Wing en Patrick de Zeeuw.

Maar liefst 4 van de 10 commercials in de finale waren van Jumbo. Ook tijdens de kwartaalverkiezingen scoorde Jumbo goed, van de veertig kwartaal winnaars waren er acht van Jumbo. Ook waren twee Jumbo-reclames met Max Verstappen in de hoofdrol, in de running voor prestigieuze reclame-award. 

Deze lijst is vastgesteld door een publiekspanel. De uiteindelijke winnaar van de Ster Gouden Loeki 2016 wordt voor de helft bepaald door het publiekspanel en voor de helft door het Nederlands publiek.

De Loeki is een Nederlandse televisieprijs voor de beste reclamespot. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Ster. De Gouden Loeki-verkiezing is de publieksprijs voor de beste, leukste of origineelste commercial van het jaar.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie