Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Barrique Culinair & Cadeau verkozen tot 'Leukste winkel uit de buurt'

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op vrijdag 20 januari 2017 om 10:47

Den Bosch - 20 januari 2017 - Net als vorig jaar, is Barrique Culinair & Cadeau verkozen tot leukste winkel uit de buurt, en dit werd 19 januari groots gevierd. Bubbels, hapjes, de opening van de nieuwe webshop én een fraaie katoenen tas voor de eerste 250 klanten, die het hele jaar 5% korting oplevert.

“Een geweldige verrassing, waar we ontzettend blij mee zijn”, aldus eigenaar Benny Bouwmans. “Natuurlijk hebben wij de actie van hart voor Uw Regio via social media en Facebook bij onze klanten onder de aandacht gebracht, maar dan moeten ze nog wel zelf in actie komen. Dat ze die moeite hebben genomen, vinden wij heel erg bijzonder.” De prijs is een initiatief van het Brabants Dagblad.

De winkel in de mooie Vughterstraat is tegenwoordig een begrip geworden in Den Bosch en omstreken. Barrique is hét adres voor wijnen, verse truffel, pasta en pesto, olie en azijn bewaard in mooie aluminium containers. 80% daarvan wordt speciaal door Barrique gemaakt.

Atlantis Media maakt design en levert drukwerk aan de Bossche winkel en geeft bij deze felicitaties voor deze mooie prestatie.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie