Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Atlantis Media naar PSI Beurs

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op donderdag 12 januari 2017 om 10:49

Düsseldorf - 12 januari 2017 - Atlantis Media is met een team medewerkers naar de PSI Beurs geweest in Duitsland. Deze grote tentoonstelling is gericht op promotieartikelen en relatiegeschenken en vindt elk jaar plaats. De editie van 2017 was opnieuw succesvol te noemen.

Veel verschillende producenten en bedrijven hadden hier een stand en presenteerde hun producten aan de hele branche. Hier heeft Atlantis veel nieuwe contacten kunnen leggen met potentiele leveranciers en ook vele nieuwe ideeën op gedaan, om in de toekomst de klanten nog beter te voorzien. Ook heeft het Bossche reclamebureau inzake de huidige producten, betere voorwaarden en prijzen kunnen afdingen.

PSI staat voor “Promotional Product Service Institute”, dat opgericht is in 1960. Ze zien zichzelf als de organisator van de Europese markt van promotieartikelen en relatiegeschenken. De beurs in Düsseldorf is elk jaar de grootste beurs op deze markt in Europa. Promotors komen uit veel verschillende landen en elk mogelijk promotieartikel of relatiegeschenk is hier te vinden. Voor Atlantis Media is de beurs in 2017 de perfecte plaats geweest om zijn assortiment uit te breiden. In portfolio, in het fotoboek van deze website, vind je enkele foto’s.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie