Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Radio Mexico Den Bosch stopt met uitzenden via DAB+

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op maandag 31 oktober 2016 om 12:25

Den Bosch – 31 oktober 2016 – Radio Mexico heeft besloten om te stoppen met uitzenden via Dab+. De commerciële radiozender was tot kort nog te ontvangen in bijna geheel Noord-Brabant. Sinds vrijdag 28 oktober zijn de uitzendingen gestopt.

“Radio Mexico heeft moeten besluiten om zelf de uitzendingen te staken omdat de kosten te hoog zijn in vergelijking met de inkomsten. Wij betreuren dit besluit ten zeerste met het is onverantwoord om op deze manier door te gaan” aldus de radiozender. Ook stopt de zender met live-uitzendingen.

Radio Mexico maakte gebruik van DAB+ capaciteit van de commerciële aanbieder MTVNL. De digitale etherzender was sinds juni te beluisteren in het grootste deel van Brabant. Er werd gebruik gemaakt van twee steunzenders in Eindhoven en Loon op Zand. Momenteel is via kanaal 9c alleen nog Radio JND te beluisteren.

De radiozender bestaat sinds 1981. Als piratenzender is Radio Mexico vaak uit de lucht gehaald. Echter was Radio Mexico in 2006 wel korte tijd legaal te beluisteren op 94.1 FM in de regio Den Bosch. De zender blijft nog wel via diverse streams beschikbaar via de website, maar het digitale ether-avontuur van het radiostation is voorbij.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie