Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Bij Domino's Nederland bestellen met SMS bericht

1/1

Geplaatst door Atlantis Media op maandag 11 juli 2016 om 16:00

Den Bosch - 11 juli 2016 - Klanten van food-company Domino's kunnen vanaf juli 2016 met één SMS hun bestelling plaatsen. Dit kon ook al in Amerika en Australië. Deze snelle en gemakkelijke manier van bestellen is voor de pizzaliefhebber een nieuwe manier om de maaltijd snel in huis te hebben.

Klanten kunnen een SMS sturen naar '3669' met hierin de tekst "pizza" of de pizza-emoji. Binnen 30 seconde wordt de bestelling doorgevoerd en gaan de medewerkers in de winkel aan de slag om de bestelling vers te maken en in gemiddeld 22 minuten warm aan de deur af te leveren. In Nederland is Domino’s is het eerste restaurant dat een bestel en bezorgwijze als deze aanbiedt.

Domino's wil het bestellen van pizza zo gemakkelijk en transparant mogelijk maken voor iedereen. Om dit doel te bereiken, loopt Domino's graag voorop in technologische en innovatieve veranderingen. Zo was ze al de eerste met de Pizza Tracker, wat de zichtbaarheid van het bestelproces heeft vergroot; en kun je als klant je pizza ook al met alle beschikbare ingrediënten volledig online personaliseren.

''We hebben bewust gekozen voor bestellen per SMS, omdat we een zo breed mogelijk publiek willen aanspreken en hierdoor ook klanten zonder smartphone kunnen bestellen. Zo kunnen we nog meer pizzaliefhebbers van dienst zijn.'' Aldus CEO André ten Wolde.

Een SMS is praktischer en eenvoudiger te verwerken als het sturen van een app. In de andere landen is men tevreden over deze manier van bestellen. In Noord-Brabant zijn ruim 35 Domino’s Pizza restaurants gevestigd.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie