Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Online marketing

Atlantis Media is de specialist op het gebied van online marketing en communicatie. De focus ligt met name op advertenties via het internet en het managen van sociale media van diverse bedrijven.

Veel populaire landelijke websites hebben de mogelijkheid om op regionaal niveau een advertentie te plaatsen, maar wat zijn nu de populaire lokale websites van Tilburg, Den Bosch of andere steden? Door eigen marktonderzoek, al gestart in 2006, bieden wij u een goed advies om te bepalen waar u via online marketing een hoog lokaal en regionaal rendement kunt behalen.

Ook zelf ontwikkelde websites, diverse sociale media en door ons geselecteerde sites bieden wij aan als podium voor uw product. Waarbij wij precies weten welke doelgroep op het internet voor u interessant is. Wij geloven ook sterk in kleine en grote video presentaties; Uw bedrijfsfilm op internet. Atlantis Media kan deze bedrijfsfilms zelf produceren en aanbieden, met een hoge kwaliteit en een prijs ver onder de markt.

Inmiddels zijn wij dé specialist op Facebook marketing en communicatie gebied. Voor een vast maandbedrag houden wij voor bedrijven de complete sociale media op peil. Naast andere bedrijven, hebben we vooral veel grote horeca bedrijven als klant, waarbij de Facebook pagina een hoog rendement behaald.
 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie