Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Consumptie munten

Als horeca ondernemer bent u er natuurlijk op gebrand dat elk evenement of feest positief bijdraagt aan de naam van uw bedrijf en aan de winst. Natuurlijk wilt u uw gasten een professioneel betaalsysteem bieden. De horeca/consumptiemunten van Atlantis Media bieden unieke voordelen. Onze reliëf munten hebben een zeer lange levensduur omdat zij uit hoogwaardig kunststof zijn verkregen. Op de munt is er natuurlijk ruimte voor uw logo of persoonlijke tekst. De munten zijn leverbaar in verschillende kleuren en naast de levering, kunt u ook munten huren bij Atlantis.

Gepersonaliseerde consumptiemunten bieden veel voordelen:

-Drankmunten kunnen steeds opnieuw gebruikt worden. Dat maakt consumptiemunten milieuvriendelijk. Op termijn zijn ze dan ook voordeliger dan papieren drankbonnen.

-Gepersonaliseerde munten zijn fraudebestendig. Wij brengen je op de hoogte als wij fraude of namaak vermoeden.

-Een snellere betaling en veiligere, efficiëntere verwerking wordt mogelijk door plastic betaalmunten omdat het cash geld op één bepaalde plaats, namelijk de kassa, gecentraliseerd wordt.

Dankzij gepersonaliseerde plastic consumptiemunten worden sponsors, logo's, merken, ... extra onder de aandacht gebracht. Dus daarom zijn plastic betaalmunten een uitstekend promotie- en marketingmiddel. Tokens worden vaak meegenomen als souvenir of verzamelobject. De ervaring leert ons dat 1/8 van de verkochte munten niet wordt ingeleverd voor een consumptie, waardoor de aankoopprijs van de jetons snel terugverdiend is. Plastic penningen zijn het perfecte betaalmiddel, maar we verkopen ze ook als visitekaartjes, tegoedbonnen, munten  voor lockers... Kortom de mogelijkheden zijn onbeperkt.

 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie