Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Drukwerk en service

 Website Wij maken een compleet ontwerp voor uw nieuwe website in uw eigen huisstijl, of met een compleet nieuwe stijl. Verder kunnen wij in diverse prijsklassen, u precies adviseren over wat u nodig heeft en welke technische toepassingen noodzakelijk zijn.
 Fotografie Uw bedrijf en product kunnen wij perfect in beeld brengen. Ook bewerken wij de foto’s en maken ze geschikt voor folders, website of alle andere reclame uitingen. Ook foto’s door uzelf aangeleverd kunnen wij maximaal bewerken.
 Teksten Op verzoek schrijven wij uw teksten voor folders, advertenties, persberichten en alle online toepassingen. Ook verwerken wij door u aangeleverde teksten in de verschillende communicatie doelstellingen. Slogans, bedrijfsnamen en titels behoren ook tot onze levering.
 Grafische support & DTP Tegen een voordelig uurtarief, dat van te voren wordt afgesproken, ondersteunen wij u in al uw werk rondom grafische vormgeving. Onze ervaren ontwerpers ondersteunen graag de marketing en communicatie afdeling van uw bedrijf.
 Vertalen Wij kunnen desgewenst uw teksten van al uw marketing en communicatie uitingen vertalen van en naar Spaans, Indonesisch, Engels, Italiaans en Frans. Uw folder of website sluit zo goed aan op uw doelgroep.
 Zeefdrukken en persen Wij kunnen bijna alle producten full colour bedrukken. Kleding, hout, leer, kunststof, pennen, aanstekers, alle soorten relatie geschenken en nog veel meer. Uw logo of bedrijfstekst komt zo overal professioneel naar buiten.
 Belettering Op locatie bestickeren wij uw complete bedrijfsgebouw, full colour en met een hoge kwaliteit. Ook reclameborden of letters op gevels plaatsen wij met de perfecte uitstraling. Met matte folie en diverse ramentinten maken we het plaatje compleet.


 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie