Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Over ons

Toen de oprichters van Radio Atlantis in 1980 van start gingen met de Bossche zender, hadden zij nooit kunnen bedenken dat Atlantis, ruim 35 jaar later, zou uitgroeien tot een allround modern reclamebureau met honderden vaste klanten. Waar de populaire en bekende radiozender momenteel de traditie voortzet als slechts nog een klein internet radiostation, maakt het mediabedrijf jaarlijks een grote groei door.  

In 2007 werd het mediabedrijf Atlantis Media & Management opgericht door Henderik de Leeuw. Het bureau verkocht landelijke en regionale radioreclame en organiseerde evenementen in België en Nederland. Nu richt de mediaplanner zich op regionale marketing en communicatie, met als kennisgebieden Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Breda, maar buiten Noord-Brabant biedt het ook concepten aan voor verschillende branches. Henderik de Leeuw is sinds 1988 actief in de mediawereld. Zo beheerde hij Radio Atlantis en was naast activiteiten bij lokale en regionale publieke en commerciële omroepen, ook werkzaam bij televisiezenders en een landelijke uitgever.

Tegenwoordig is Atlantis een echt familiebedrijf, want zowel Leon, als Fenny de Leeuw werken al jaren in het bedrijf. Fenny als hoofdontwerper en Leon die verschillende activiteiten verzorgt, zoals sales en logistiek. Bijgestaan door een team van diverse specialisten is de kwaliteit en service altijd gewaarborgd.

Met al deze kennis en goede partnerships is Atlantis Media dé specialist in lokale en regionale reclame concepten, waarbij een objectief advies de markt een hoog rendement geeft, zowel financieel als qua resultaat. Met onze specialiteiten; design, media, marketing, communicatie en drukwerk, produceren wij voor de klant een compleet eindproduct.

Lees hier meer over design, drukwerk en service ...
 Persoonlijk
 Scherp geprijsd
 Kennis van kwaliteit
 Gratis bezorging

Atlantis Media
Titaniumlaan 80
5221 CK 's-Hertogenbosch

073-6221039

KvK 582.30.661

Design - Drukwerk
Media - Producties
Marketing - Communicatie